SELAMAT KE ORDER BARANG DARI CHINA?

 

SELAMAT KE JIKA ORDER BARANG DARI CHINA?

PARCEL DARI CHINA.‼️
Ada potensi untuk sebarkan CoronaVirus?

Ada 4 doktor saya dah rujuk.. semuanya memberikan jawapan yang sama:

“Potensi untuk virus berjangkit melalui barang2 sangatlah tipis dan jarang berlaku. Kalau ada pun, virus ni hanya boleh bertahan maksimum 24 jam saja..”

Parcel dari China sampai dalam masa berapa hari? Lebih dari 24 jam kan?

Jadi, anda tak perlulah risau dan panik ya.

P/s: Pada awalnya, saya pun risau jugak..hihi.. Mana tak risau nya, berduyun2 barang akan sampai minggu depan.. Tapi bila saya sendiri call doktor tanya, terus jadi confident.

Anda juga boleh rujuk ulasan doktor2 yg saya screenshot ni ya..

Jemput #SHARE

 

Sumber:

Dr Azman Ibrahim
Dr Ahmad Samhan
World of buzz

2 thoughts on “SELAMAT KE ORDER BARANG DARI CHINA?”

  1. Memandangkan kasut dari China, macam mana dgn material dia? Pihak qalofa check dulu tk? Sama ada dari kulit babi atau tk? Maaf, sekadar bertanya sbb terlintas dlm kepala.

    1. hai cik Siti, terima kasih kerana sudi bertanya.

      untuk soalan cik, ya pihak kami memang semak material sebelum dijual kpd pelanggan d malaysia. Kami akn membelinya terlebih dahulu untuk buat pastikan ianya tiada pigskin. Jangan risau kerana sy juga melayu islam, sgt menitik beratkan perkara ini. 🙂

      – HQ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top